søndag 12. februar 2012

Solastranden en søndag


Fantastiske farger på tang. "Stein med hårtransplantasjon?"

Da er siste flytteeske pakket ut! Jeg er hjemme igjen på fastlandet.

Ny jobb, nye reisevaner til og fra jobb og ny bil. Nå er det "bare" å ta tilbake livet på fastlandet. Kan ikke stikke under en stol at jeg savner opplevelsene på Spitsbergen. Det blå lyset og solen tilbakekomst. -sukk- Alt jeg har fått lov til å oppleve! Det gjemmes som skatt i hjertet! Alle de flotte menneskene som jeg har møtt og fått lov til å bli kjent med - utrolig!!!!

Søndagstur på Solastranden
MEN, nå er jeg hjemme igjen. I går var det tur til hytten for å se om alt var ok der. Kattemor kom med en gang jeg parkerte bilen hos naboen. (Det var så mye snø at det var totalt umulig å få bilen plassert på min eiendom). Musene har hatt det godt med mye musegift - så nå er det å gå på jakt etter ev. muselik. Sendte broderen på musejakt - negativ resultat. HELDIGVIS. (altså - han fant ingen muselik) Jeg fikk testet ut bilen på snø og isføre, så nå er det bare å sette igang med å reise sørover til helgen.

I dag, søndag, fikk jeg bli med E på tur til Solastranden. Det er fortsatt iset i vårt område - så vi satset på at stranden var stødd................ (Gosj, den var tørr). Solen har vist seg og det var andre som også hadde samme tur ide som oss.

I går satte jeg sammen hjemmekinoanlegget med alle dets høytalere og ledninger. Mens jeg satt der på gulvet og monterte oppdaget jeg at jeg hadde "arkivert" (les - glemt) en VIKTIG ting....... Strømkabelen..... Satte i gang med en god latter og tittet på DET anlegget - som ikke kunne brukes pga strømmangel. Da tager man det man haver i nærheten. Fant en fin ledning og klarte å få liv i anlegget. Nå koser jeg meg med gromlyd og gode filmer. Tenk å glemme en slik viktig ledning. Ellers har Posten vært kjempegode. Ingenting knust eller mistet! Kun 6 esker som ble feilsendt til en annen del av Norge. Heldigvis kom det til meg etter et par dager på "ville veier".

Bølgeskvulp med Tanganger i bakgrunnen
Husker du at jeg skrev at jeg har blitt tappet for penger på Masterkortet? Nå har jeg fått orden på dette! Det gikk veldig greit. MEN, jeg har jo ikke lurt noen - og vil ikke lure noen (så sant jeg kan la være). Fikk spørsmål om jeg hadde levert i fra meg kortet på et hotell i Sør Afrika. Det gjorde jeg i Cape Town. De skulle ha kopi av kortet in case of... Der var det nok en utro tjener. Masterkort"eier" opplyste at det ikke var benyttet pin koder - så det var sikkerhetskoden som var blitt brukt. Sikkerhetskoden står jo bak på kortet - så da er det jo "BARE" å sette i gang å tappe. Har nå nytt kort og ny pinkode, så jeg skal være forsiktig og observant når jeg benytter kortet. MEN, jeg er jo "bare" et menneske og da kan jo uforutsette ting skje.


Sjøboder på Sele. E nyter solen
I garasjen står nå en nyvasket bil. Den var så skitten etter kjøringen på vei sørover på fuktige veier. Heldigvis hadde vaskehallen åpen for håndvask. Betaler med glede det det koster for å få en ren bil. To kjekke menn vasket bilen for meg. Åhh så godt!

Da er jeg klar (med et smil) til en ny uke på jobb! Enormt mye å lære, men vi får ta det etterhvert.

Ha det bra!

2 kommentarer:

  1. Hei! Slutter meg til i amatørfotografenes rekker. Jeg tror jammen jeg slenger meg på som følger av denne bloggen. Du får nå selvfølgelig velge selv om du gidder å følge min blogg. Ha en fin kveld videre :-)

    SvarSlett
  2. Hei Gunnar.

    Så kjekt å se at noen orker å se på min blogg. Den har vært god å ha da jeg bodde på Spitsbergen for å kunne dele inntrykk og bilder. Jeg lister meg stille inn på din blogg for å se hva du holder på med. Hilsen Linselus som koooooooooser seg med amatørfotograferingen.

    SvarSlett