søndag 24. juli 2011

Sammen er vi sterke

Oi, dette blir vanskelig.
Alkekonger
Fingrene skriver noe, så strykes teksten ut for så å prøve på nytt. Ord blir så fattige.
Sammen er vi sterke!
Først en gjødselbombe i Regjeringskvartalet og så det ufattelige scenariet på Utøya og AUF sin sommerleir. I skrivende stunder er det 93 mennesker som er drept. Tenk, 93 uskyldige mennesker. Hjertet blør for de som er rammet. Tankene går til de som er pårørende og venner.

Her på Svalbard henger flaggene på halv stang. To navngitte unge menn er blant ofrene fra Utøya tragedien.  En er hardt skadet og en er savnet. Vårt lille samfunn er også rammet! Vi må stå sammen og komme styrket utav det. At bomben og drapene skulle være politisk parti relatert - er helt uforståelig.
Bjørndalen
I dag var jeg i minnegudstjeneste i kirken. Minnegudstjenesten var meget sterk. Det var flere turister til stede for å vise sympati. Vi tente lys til minne om de som er rammet. En hel nasjon er rammet.
Naturen er kraftig i seg selv
Vi må nå riste støvet av jakken, reise oss og starte på nytt! INGEN skal få lov til å skremme oss bort! Vi er ALT FOR verdifulle til det.

Jeg har fått mange flotte mailer fra slekt og venner i USA. De føler med oss og tenker på oss! Det varmer!!! Vi vet at vi ikke står alene og at vi sammen er sterke!
Hvitkinn gås med unger - ny generasjon ser lyset
Nå har 22.juli 2011 gått inn i historiebøkene - på en negativ måte. Gjerningsmannen har dessverr fått frem sitt budskap, men behøvde han å gjøre det på DEN måten?
Ruterøyksopp
 Tenner et lys og stopper bloggingen. Det ble alt for rotete denne gangen. For mye følelser.

Klem og omtanke gis herved. Vis at du bryr deg!!
Polsk forskningsbåt - Oceania 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar